Це озимий високоврожайний сорт ріпаку. Виведено вітчизняними селекціонерами з Інституту олійних культур. Особливим комерційним успіхом можна вважати малу вагу зерен щодо більшості відомих сортів ріпаку, що зручно для транспортування та колосальні можливості збільшення врожайності за рахунок використання інноваційних агротехнік. Зазвичай висівається у степовій зоні, поліссі, лісостепу.
ХАРАКТЕРИСТИКИ СОРТУ РІПАКУ СОЛ
Висота рослин 173 см
Потенційна врожайність до 5,5 т/га
Урожайність насіння 3,6-4,5 т/га
Маса 1000 штук насіння 3,3 г
Вміст олії в насінні 46-48%
Максимальний вміст глюкозинолату 20 мікромоль/1гр
ПЕРЕВАГИ РІПАКУ «СОЛО»:
стійкість до холоду;
можливість механізованого вирощування;
стійке зростання вегетативної маси;
стійкість до шкідників, хвороб;
стійкість до розтріскування, осипання;
можливість збільшення врожайності у півтора рази щодо середньої;
знижена вага зерен щодо інших сортів;
відсутність шкідливої людини ерукової кислоти.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Культура | Ріпак |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт Соло |
Рік врожаю | 2023 |
Класс семян | Еліта |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Ранньостигла |
Сезонність | Озима культура |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Строки дозрівання | 273 дн |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Українська селекція |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 000 ₴/мішок