Опис сорту Кофу
для традиційної технології
Тип розвитку індетермінантний. Вегетаційний період складає 107-117 днів. Олійність складає 21-23%. Висота кріплення нижнього стручка – 12 см. Адаптується до різноманітних грунтово-кліматичних умов вирощування. Розмір насіння середній. Забарвлення насінної шкірки жовте. Рубчик світлий, в колір насіння.
Стійкість сорту Кофу до хвороб та стресових факторів
- Стійкість до вилягання - 8 балів
- Стійкість до осипання – 8 балів
- Стійкість до основних хвороб 8 балів
Висота рослин, см - 85-95
Напрям використання - зерновий
Якість - середньоолійний
Вміст білка, % - 41-42
Характеристики
Основні | |
---|---|
Культура | Соя |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | сорт |
Класс семян | Еліта |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Ультраранні |
Виробник | Агрокомплекс |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | |
Вага | 50 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 35 000 ₴/т